Reštaurácia Paté sa nachádza v Martine, v Hoteli Bystrička.
1. obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody) a výrobky z nich
2. kôrovce a výrobky z nich
3. vajcia a výrobky z nich
4. ryby a výrobky z nich
5. arašidy a výrobky z nich
6. sójové zrná a výrobky z nich
7. mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
8. orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy) a výrobky z nich
9. zeler a výrobky z neho
10. horčica a výrobky z nej
11. sezamové semená a výrobky z nich
12. oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10mg/l
13. vlčí bôb a výrobky z neho
14. mäkkýše a výrobky z nich
Jedálny lístok zostavil: Slavomír Kotrba
Zodpovedný vedúci a ceny kalkuloval: Ing. Jakub Grajciar
Ceny sú stanovené dohodou vrátane DPH. Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Váha bezmäsitých jedál na jedálnom lístku je uvedená v hotovom/spracovanom stave.